Beşiktaş Göztepe Muhtemel 11 / Galatasaray'ın Göztepe karşısındaki muhtemel 11'i: - Sayfa ... / Göztepe'de sakatlıkları bulunan marko mihojevic, balazs megyeri, fousseni diabate ve kerim alıcı bu maçta forma giyemeyecek isimler.

Beşiktaş Göztepe Muhtemel 11 / Galatasaray'ın Göztepe karşısındaki muhtemel 11'i: - Sayfa ... / Göztepe'de sakatlıkları bulunan marko mihojevic, balazs megyeri, fousseni diabate ve kerim alıcı bu maçta forma giyemeyecek isimler.. Şampiyonlar ligi'ne gitme şansını kovalayan beşiktaş'ta göztepe maçının 11'inde sürprizler olacak. Beşiktaş, göztepe ile süper lig'de oynadığı son 21 maçın sadece birinde yenildi (11g 9b). Hafta mücadelesinde beşiktaş, göztepe deplasmanına konuk oluyor. Mücadele bein sports 1'den naklen yayınlanacak. Beşiktaş'ın muhtemel 11'i şu şekilde:

Beşiktaş'ta sakatlıkları bulunan cenk tosun ve ajdin hasic'in yanı. Süper lig'de oynadığı son 8 maçın 7'sini kazanan lider beşiktaş, süper lig'in ilk devresinin son maçında sahasında göztepe'yi ağırlıyor. İşte beşiktaş göztepe maçı muhtemel 11'leri Karagümrük maçında n'sakala ve hasic'ten yana tercihte bulunan sergen yalçın, göztepe karşısında da büyük ihtimalle hasic ve bir futbolcuyu daha maç kadrosuna yazmayacak. Göztepe'de yedek kaleci kaleci balazs megyeri ile marko mihojevic'in sakatlıkları bulunuyor.

Beşiktaş - Göztepe: Muhtemel 11'ler, sakat cezalı ...
Beşiktaş - Göztepe: Muhtemel 11'ler, sakat cezalı ... from images.daznservices.com
Haftasında beşiktaş ile göztepe kozlarını paylaşacak. Haftasında beşiktaş, göztepe deplasmanına konuk olacak. Montero bu sezon beşiktaş ile 12 resmi maça çıkarken gol ve asist katkısı vermedi. Son anda bir değişiklik olmazsa güneş, kagawa'yı 11'de oynatacak. Haftasında yarın deplasmanda göztepe ile karşılaşacak. Beşiktaş ile göztepe spor toto süper lig'de 28. İrfan can, murat, alpaslan, atınç, berkan, esiti, nwobodo, ndiaye, soner, halil, jahovic. Haftada i̇zmir'de karşı karşıya gelecek.

Peki beşiktaş sahaya nasıl bir 11'le çıkacak?

Beşiktaş'ın muhtemel 11'i şu şekilde: Beşiktaş vodafone park stadyumu'nda oynanacak olan karşılaşma 7 nisan cumartesi günü saat 19.00'da başlayacak. Ersin destanoğlu, rosier, vida, welinton, n'sakala, josef, atiba, mensah, larin, n'koudou, aboubakar. Ligin final haftasında göztepe'ye konuk olacak beşiktaş'ın muhtemel 11'i şöyle Süper lig'de oynadığı son 8 maçın 7'sini kazanan lider beşiktaş, süper lig'in ilk devresinin son maçında sahasında göztepe'yi ağırlıyor. Şampiyonlar ligi'ne gitme şansını kovalayan beşiktaş'ta göztepe maçının 11'inde sürprizler olacak. Haftasında yarın deplasmanda göztepe ile karşılaşacak. İşte beşiktaş'ın muhtemel 11'i göztepe: Beşiktaş'ta sakatlıkları bulunan cenk tosun ve ajdin hasic'in yanı. Haftasında göztepe'yi konuk edecek olan beşiktaş, taraftarı önünde 3 puan arıyor. Spor toto süper lig'in 28. İrfan can, murat, alpaslan, atınç, berkan, esiti, nwobodo, ndiaye, soner, halil, jahovic. Beşiktaş'ın şampiyon olabilmesi için rakibini yenip, ikinci sıradaki galatasaray'la arasındaki 2 puanlık averajı koruması gerekiyor.

Beşiktaş'a rakip olduğu son dört süper lig maçının ikisini kazanan göztepe (2m), daha önceki 21 karşılamanın sadece birinden galip ayrılmıştı (9b 11m). Peki bu iki takım hangi 11'le sahaya çıkacak? Hafta mücadelesinde beşiktaş, göztepe deplasmanına konuk oluyor. Ersin destanoğlu, rosier, vida, welinton, n'sakala, josef, atiba, mensah, larin, n'koudou, aboubakar. Deplasmanda çıktığı son 6 müsabakada 3 puan alamayan göztepe, 28.

Beşiktaş-Fenerbahçe muhtemel 11'ler - Haberegider Blog
Beşiktaş-Fenerbahçe muhtemel 11'ler - Haberegider Blog from www.haberegider.com
Şampiyonlar ligi'ne gitme şansını kovalayan beşiktaş'ta göztepe maçının 11'inde sürprizler olacak. Beşiktaş'ta sakatlıkları bulunan cenk tosun ve ajdin hasic'in yanı. Ersin destanoğlu, rosier, vida, welinton, n'sakala, josef, atiba, mensah, larin, n'koudou, aboubakar. Göztepe'de sakatlıkları bulunan marko mihojevic, balazs megyeri, fousseni diabate ve kerim alıcı bu maçta forma giyemeyecek isimler. Ersin, rosier, vida, montero, rıdvan, josef, n'koudou, atiba, mensah, larin, aboubakar. İzmir ekibinde yeni teknik direktör ünal karaman takımı başında ilk maçına çıkacak. Atiba, gökhan töre, ghezzal, n'koudou; Beşiktaş vodafone park stadyumu'nda oynanacak olan karşılaşma 7 nisan cumartesi günü saat 19.00'da başlayacak.

Ersin, rosier, vida, montero, rıdvan, josef, n'koudou, atiba, mensah, larin, aboubakar.

Beşiktaş, göztepe ile süper lig'de oynadığı son 21 maçın sadece birinde yenildi (11g 9b). Deplasmanda çıktığı son 6 müsabakada 3 puan alamayan göztepe, 28. Beşiktaş'a rakip olduğu son dört süper lig maçının ikisini kazanan göztepe (2m), daha önceki 21 karşılamanın sadece birinden galip ayrılmıştı (9b 11m). Son anda bir değişiklik olmazsa güneş, kagawa'yı 11'de oynatacak. İşte son gelişmeler ve muhtemel 11. Haftasında beşiktaş kendi evinde göztepe'yi konuk ediyor. Montero bu sezon beşiktaş ile 12 resmi maça çıkarken gol ve asist katkısı vermedi. Haftada sahasında göztepe ile karşılaşacak. Ersin, rosier, vida, montero, rıdvan, josef, n'koudou, atiba, mensah, larin, aboubakar. Haberler > spor haberleri > futbol haberleri > beşiktaş'ın göztepe maçı için muhtemel 11'i yok. Beşiktaş ve göztepe'nin sahaya süreceği muhtemel 11! Ev sahibi ekipte ise andre poko ve wallace reis sakatlığı nedeniyle oynayamayacak. İşte beşiktaş'ın muhtemel 11'i göztepe:

Haftasında göztepe'yi konuk edecek olan beşiktaş, taraftarı önünde 3 puan arıyor. Beşiktaş'ta güven yalçın'ın da sakatlığı bulunuyor. Beşiktaş ve göztepe'nin sahaya süreceği muhtemel 11! Montero bu sezon beşiktaş ile 12 resmi maça çıkarken gol ve asist katkısı vermedi. Haftasında beşiktaş kendi evinde göztepe'yi konuk ediyor.

Beşiktaş Göztepe Maçı Hangi Kanalda? İşte Muhtemel 11'ler!
Beşiktaş Göztepe Maçı Hangi Kanalda? İşte Muhtemel 11'ler! from www.sosyorol.com
Deplasmanda çıktığı son 6 müsabakada 3 puan alamayan göztepe, 28. Haftasında göztepe'yi konuk edecek olan beşiktaş, taraftarı önünde 3 puan arıyor. Beşiktaş'ta güven yalçın'ın da sakatlığı bulunuyor. Karagümrük maçında n'sakala ve hasic'ten yana tercihte bulunan sergen yalçın, göztepe karşısında da büyük ihtimalle hasic ve bir futbolcuyu daha maç kadrosuna yazmayacak. Beşiktaş'ın, göztepe karşısına şu muhtemel 11'le çıkması bekleniyor Ve son haftasında beşiktaş, göztepe ile şampiyonluk yolunda kritik mücadeleye çıkıyor. Haftasında beşiktaş ile göztepe kozlarını paylaşacak. Mücadele bein sports 1'den naklen yayınlanacak.

İşte beşiktaş göztepe maçı muhtemel 11'leri

İdmanlardan sonra kaldı şut çalıştı. Atiba, gökhan töre, ghezzal, n'koudou; Montero bu sezon beşiktaş ile 12 resmi maça çıkarken gol ve asist katkısı vermedi. Ev sahibi ekipte ise andre poko ve wallace reis sakatlığı nedeniyle oynayamayacak. Beşiktaş'ın şampiyon olabilmesi için rakibini yenip, ikinci sıradaki galatasaray'la arasındaki 2 puanlık averajı koruması gerekiyor. Ligin final haftasında göztepe'ye konuk olacak beşiktaş'ın muhtemel 11'i şöyle Spor toto süper lig'in 28. Deplasmanda çıktığı son 6 müsabakada 3 puan alamayan göztepe, 28. Ve son haftasında beşiktaş, göztepe ile şampiyonluk yolunda kritik mücadeleye çıkıyor. Haftasında beşiktaş, deplasmanda göztepe karşısına çıkıyor. İşte beşiktaş'ın muhtemel 11'i göztepe: Arda özçimen, gassama, alpaslan öztürk, kubilay sönmez, burekovic, esiti, soner aydoğdu, halil akbunar, yalçın kayan, beykan şimşek, ideye. Gürsel aksel stadyumu'nda oynanacak mücadeleyi hakem hüseyin göçek yönetecek.

Taraflar arasındaki bu karşılaşmalarda beşiktaş 34, göztepe ise 16 kez gol sevinci yaşadı göztepe - beşiktaş. Fabri, gökhan gönül, pepe, tosic, adriano, medel, necip, talisca, lens, babel, negredo.
Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama